Evers | de heer Drs. H.G.J. Evers (Herman)

Spreker

Herman Evers heeft als socioloog ruim 15 jaar gewerkt in de automatisering als systeemontwerper en informatiemanager. Twintig jaar geleden heeft hij bij Centraal Beheer de overstap gemaakt naar de sociale zekerheid. Hij werd verantwoordelijk voor productontwikkeling, marketing en verkoop van WAO- en verzuimverzekeringen. Tegelijkertijd werd hij docent, trainer en auteur op dit brede terrein en ontwikkelde de methodiek ‘de Sociaal Accountant®’ waarmee de balans tussen gedrag en gewoontes enerzijds en getallen en geld anderzijds mogelijk wordt in de wereld van sociale zekerheid.

In 1998 is Herman met zijn eigen ontwerpbureau Evident gestart. Zijn klantenkring is zeer breed van brancheorganisaties, academische ziekenhuizen en  zorgorganisaties tot vrachtwagenfabrikanten en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast is Herman kerndocent bij een aantal post HBO opleidingen voor duurzame inzetbaarheid & integraal gezondheidsmanagement en register casemanagement.

Herman werkt met een hart voor mensen, een oog voor geld en met verstand van zaken. Zijn workshops en trainingen zijn zeer praktisch, resultaatgericht en theoretisch goed onderbouwd. Herman is auteur van verscheidene boeken over verzuim, activering , duurzame inzetbaarheid en gezond management.

Dhr Evers

Spreker: de heer Drs. H.G.J. Evers (Herman)
Workshop: Plenair: hoeveel kost ruzie?